info@pergasvisa.com
موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

شماره ثبت 44497

بهترین کشور برای مهاجرت معماران

رشته معماری یکی از جذاب ترین رشته های مهندسی به شمار می رود که آن را می توان هم در زمره رشته های مهندسی و هم در زمره رشته های هنر طبقه بندی کرد. به طور کلی معماران علاوه بر هوش ذاتی به مانند مهندسان سایر رشته ها، از طبع لطیف و روحیه خاص هنرمندان نیز برخوردارند. در بسیاری از کشورها معماری از مشاغل بسیار پر درآمد محسوب می شود و مهندسان معمار از پرستیژ بسیار مناسبی هم برخوردارند. البته باید در نظر داشت که به علت رقابتی بودن این رشته در اکثر کشورهایی که این رشته در آن ها بازار کار مناسبی دارد، اصلا مهاجرت معماران به خارج از کشور پروسه ساده ای ندارد و فقط معماران بسیار درجه یک با رزومه کاری و تحصیلی قوی که کارشان در حد رقابت با معماران درجه یک بین المللی باشد این شانس را پیدا می کنند که به بازار کار معماری کشورهای درجه یک ورود پیدا کنند. در این مطلب قصد داریم بهترین کشور برای مهاجرت معماران را معرفی نماییم. با ما همراه باشید.



فارغ از اینکه معماران عزیز کدام یک از کشورهای معرفی شده در این مطلب را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت معماران در نظر بگیرند، در آگهی های استخدام معماران در هر یک از این کشورها، تسلط به نرم افزارهای تخصصی رشته معماری یک اصل غیر قابل چشم پوشی به شمار می رود. پس این عزیزان می بایست حتما دانش خود را در زمینه کار با این نرم افزارهای تخصصی رشته معماری به حد عالی برسانند. مهم ترین این نرم افزارها عبارتند از:

- نرم افزار Auto Cad: نرم افزار نقشه کشی دو بعدی و سه بعدی

- نرم افزار 3D Max: نرم افزار مدل سازی سه بعدی و حتی متحرک سازی مدل ها

- نرم افزار Revit: نرم افزار طراحی و مدل سازی نقشه های معماری

- نرم افزار V-Ray: نرم افزاری قوی جهت رندر گرفتن در نرم افزارهای طراحی سه بعدی

- نرم افزار Sketchup: نرم افزاری برای طراحی اشکال سه بعدی

- نرم افزاری 3D Floor Plan: نرم افزاری جهت طراحی سه بعدی ساختمان

- نرم افزار 17ArchiCAD: نرم افزاری برای طراحی و تحلیل سه بعدی ساختمان

 

مهاجرت معماران به کانادا

قطعا برای اکثر افرادی که فکر مهاجرت در سر دارند، فارغ از تخصص و رشته و تحصیلی شان، کشور کانادا یکی از اصلی ترین و بهترین گزینه های مدنظر به حساب می آید. در حقیقت کشور کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا که بهترین شرایط زندگی را برای مهاجران خارجی به ویژه افراد متخصص مهیا کرده است، می تواند موقعیت های بسیار مناسبی را از نظر شغلی و آینده زندگی برای همه اقشار از جمله معماران فراهم نماید. به همین جهت است که اکثر این عزیزان بهترین کشور برای مهاجرت معماران را کشور کانادا می دانند.

بر اساس قانون کار کشور کانادا هیچ معماری نمی تواند بدون دریافت مجوز و عضویت درسازمان نظام مهندسی یا CACB، به عنوان یک معمار مستقل مشغول به کار شود. اما به عنوان دستیار و تحت نظارت یک معمار دارای مجوز، امکان فعالیت فراهم است. باید در نظر داشت که ارائه مدرک زبان معتبر مثلا آیلتس یا تافل از الزامات مهاجرت معماران به کانادا محسوب می شود. از نظر درآمد، می توان گفت مهاجرت معماران به کانادا یکی از بهترین گزینه ها برای این عزیزان می باشد زیرا حداقل درآمد یک معمار جوان در این کشور 60 هزار دلار در سال و درآمد میانگین یک معمار با سابقه حداقل 136 هزار دلار در سال است. بیشترین درآمد معمول مهندسان معمار در کانادا در استان آلبرتا بوده و کمترین میزان نیز مربوط می شود به شهر هالیفاکس در ایالت نوااسکاشیا. علاوه بر این تقاضای کار معماری در کانادا روبه افزایش و در سال های اخیر نیز این کشور با روند صعودی رشد ساخت و سازها روبروست و همین موضوع نوید فرصت های شغلی بیشتر برای معماران را می دهد. در برخی استان های کانادا مانند ساسکاچوان و آلبرتا فرصت های شغلی برای رشته معماری بسیار بیشتر از سایر نقاط این کشور است و طبیعتا شرط عقل این است که برای مهاجرت معماران به کانادا، این استان ها در اولویت اقدام قرار گیرند. به علت وجود بازار کار مناسب در رشته معماریست که بسیاری از جوانان مشتاق این رشته علیرغم اینکه کانادا آنچنان کشور مطرحی در زمینه معماری حساب نمی شود به عنوان محل تحصیل معماری خود انتخاب می کنند و همه ساله نیز تعداد مشتاقان تحصیل در کانادا در رشته معماری افزایش می یابد.

 

مهاجرت معماران به استرالیا

استرالیا نیز مانند کانادا به عنوان یک کشور بشدت مهاجرپذیر با بازار کار ایده آل گزینه ای بسیار مناسب می تواند بهترین کشور برای مهاجرت معماران به حساب آید. داشتن سابقه کار مرتبط حداقل 3 ساله و ارائه مدرک زبان معتبر مانند آیلتس و تافل از اصلی ترین شرایط مهاجرت معماران به استرالیا به شمار می رود. البته اداره مهاجرت استرالیا غیر از این آزمون ها، آزمون پی تی ئی را هم به عنوان یک آزمون معتبر زبان انگلیسی به رسمیت می شناسد. در سال های اخیر که اخذ نمره آیلتس 7 که لازمه مهاجرت کاری به استرالیا است، بسیار سخت تر شده، آزمون پی تی ئی با استانداردهای خود برای مشتاقان مهاجرت به استرالیا جذابیت فراوانی یافته است. البته باید در کنار این موارد در نظر داشت که اگر متقاضی از یک دانشگاه بسیار معتبر مدرک تحصیلی خود را دریافت کرده باشد، می تواند امتیاز بیشتری نیز کسب نموده و شانس بیشتری برای مهاجرت معماران به استرالیا داشته باشد.

بازار کار معماری در استرالیا خیلی خوب بوده و معماران مجوز دار حداقل 60 هزار دلار در سال درآمد دارند که این میزان برای معماران با تجربه کاری بالا به مراتب بیشتر است. افرادی که به تحصیل در استرالیا در رشته معماری می پردازند پس از تحصیل و با سپری کردن 2 سال کاری و اندوختن 2 سال سابقه کار می توانند به عنوان یک معمار مجوزدار در استرالیا شناخته شوند. معماری از مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا به حساب می آید و فارغ التحصیلان این رشته در دانشگاه های استرالیا هم می توانند ویزای 2 ساله پس از تحصیل کارشناسی، ویزای 18 ماهه پس از تحصیل کارشناسی ارشد و ویزای 3 ساله پس از تحصیل دکترا دریافت کنند تا در این کشور به کار مشغول شوند که امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا برای این افراد در صورت احراز شرایط موجود می باشد.

 

مهاجرت معماران به آلمان

آلمان قدرتمندترین اقتصاد اتحادیه اروپا را داراست و عده زیادی همه ساله سعی می کنند از روش های مختلف وارد آلمان شده و ویزای کار آلمان را دریافت کنند. شرایط بازار کار این کشور تقریبا با هیچ کشور اروپایی دیگری قابل مقایسه نیست و این کشور با آغوش باز پذیرای نیروی کار متخصص از سراسر دنیا می باشد. خوشبختانه رشته معماری هم از رشته ها و مشاغل مورد نیاز کشور آلمان محسوب می شود و به همین جهت مهاجرت معماران به آلمان امکانپذیر است.

طبیعیست که با اینکه بسیاری آلمان را بهترین کشور برای مهاجرت معماران می دانند، اما مهاجرت معماران به آلمان اصلا پروسه راحتی نیست و باید مدارک تحصیلی این عزیزان در این کشور معادل سازی شده و به تایید برسد. همچنین لازم است که متقاضیان مهاجرت معماران به آلمان حتما مدرک زبان آلمانی در سطح بالا ارائه دهند و توانایی بالای خود را در برقراری ارتباط در محیط کار کشور آلمان را به اثبات برسانند. سابقه کاری نیز یکی دیگر از موارد مهم در این زمینه است که می تواند امتیاز متقاضیان مهاجرت معماران به آلمان را نسبت به رقبایشان بالاتر ببرد. باز هم لازم به یادآوریست که در کشورهای پیشرفته تعداد معماران موفق بسیار بالاست و برای ورود به این کشورها نیز متقاضیان زبده زیادی رقابت می کنند.

 

مهاجرت معماران به اتریش

اتریش را مهد هنر و معماری در اروپا می دانند و به همین جهت بسیاری از مشتاقان رشته های هنری به ویژه معماری تحصیل در این کشور را برای خود برمی گزینند. فضای معماری این کشور را به راحتی و با گشت و گذاری ساده در خیابان های شهر وین پایتخت این کشور می توان دریافت. اتریش نیز یکی از بهترین و با ثبات ترین اقتصادهای اتحادیه اروپا به حساب می آید و به همین جهت بسیاری از متخصصان رشته های مختلف از جمله معماران سودای مهاجرت کاری به اتریش را در سر دارند. اما باید در نظر داشت مهاجرت معماران به اتریش اصلا ساده نیست. زیرا کشوری که خود بهترین معماران را داراست، فقط افرادی نخبه که قابلیت رقابت با چنین سطحی از متخصصین را داشته باشند را پذیراست. از این رو باید با سابقه کار و رزومه کاری و تحصیلی عالی و نمره زبان آلمانی بسیار بالا برای مهاجرت معماران به اتریش اقدام کرد تا بتوان شانسی برای موفقیت در نظر گرفت.

 

مهاجرت معماران به ایتالیا

از قدیم الایام ایتالیا را هم مانند اتریش به عنوان مهد هنر و معماری می شناخته اند و هم اکنون هم دانشگاه های این کشور به ویژه دانشگاه های پلی تکنیک آن، از مطرح ترین دانشگاه های اروپا و حتی جهان در زمینه تحصیل رشته معماری به شمار می روند. از این رو تحصیل در ایتالیا در رشته معماری یکی از بهترین شانس ها برای مشتاقان تحصیل رشته معماری به حساب می آید. فارغ التحصیلان رشته معماری از دانشگاه های ایتالیا می توانند در بازار کار معماری این کشور وارد شده و با ویزای کار در این کشور مشغول به کار شوند. همچنین مهاجرت معماران به ایتالیا هم امکانپذیر است. به منظور مهاجرت معماران به ایتالیا می بایست افراد متقاضی رزومه تحصیلی و کاری و سابقه کاری بسیار قوی داشته باشند که واقعا در سطح معماران پرورش یافته در دانشگاه های ایتالیا ارزیابی شوند و مجور ورود به بازار کار معماری در ایتالیا را دریافت کنند. تسلط به زبان ایتالیایی و ارائه مدرک زبان نیز از دیگر شروط مهاجرت معماران به ایتالیا می باشد.

 

مهاجرت معماران به عمان

عمان در سال های اخیر برنامه توسعه بسیار سریعی را در دست اجرا دارد که بر اساس آن به نیروی کار متخصص نیاز مبرم دارد. ارزش بالای پول ملی این کشور و همچنین آرامش و امنیت و کیفیت مناسب زندگی در این کشور موجب شده که نرخ مهاجرت به این کشور برای کار بسیار بالا باشد. مهاجرت معماران به عمان نیز مانند متخصصان رشته های دیگر نرخ بسیار بالایی دارد. طبیعیست کشوری که در حال توسعه آن هم با نرخ رشد بسیار بالا می باشد، سرمایه گذاری کلانی در توسعه زیرساخت های خود می کند و به همین جهت به نیروی کار متخصص در زمینه ساختمان نیاز فراوان پیدا می کند. طبیعتا مهاجرت معماران به عمان نیز برای پاسخ به همین نیاز کشور عمان صورت می گیرد.

 

مهاجرت معماران به قطر

کشور قطر به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا، علیرغم کوچک بودن و جمعیت کم، جاه طلبی های فراوانی دارد. به عنوان مثال این کشور کوچک میزبانی جام جهانی فوتبال در سال 2022 را بدست آورده و برای اینکه توان و ظرفیت کافی از تیم ها و هیئت های ورزشی و همچنین حداقل چند صد هزار تا چند میلیون میهمان را از کشورهای شرکت کننده در جام جهانی داشته باشد به توسعه زیرساخت های خود نیاز دارد. ساخت ورزشگاه، هتل، اماکن تفریحی و ... به نیروی کار متخصص فراوانی در زمینه های ساختمان نیاز دارد و به همین جهت است که در سال های اخیر نرخ مهاجرت معماران به قطر بسیار بالا رفته است. میزان درآمد معماران در قطر بسیار بالاست و همین مورد اصلی ترین دلیل رشد مهاجرت معماران به قطر است.

 

مهاجرت معماران به چین

طبیعتا کشور چین که در همه زمینه ها بالاترین نرخ رشد را در سراسر دنیا دارد، به نیروی کار متخصص هم نیاز مبرم دارد. در زمینه ساختمان و شهرسازی و معماری نیز به همین صورت است. کلانشهرهای چین مملو از برج ها و ساختمان های چشم نواز شده و مرتب تعداد این آسمانخراش ها در این شهرها زیاد می شود. شهرهای دیگر این کشور نیز مرتب در حل توسعه هستند و این کشور به طور کلی در توسعه زیرساخت ها سرمایه گذاری فراوانی کرده تا توسعه خود را تا حد ممکن متوازن تر نماید. مهاجرت معماران به چین به همین علل رشد بسیاری داشته و همه ساله نیز تعداد معمارانی که برای کار وارد چین می شوند بیشتر می شود. مناسب بودن درآمد معماران در چین موجب شده مهاجرت معماران به چین از کلیه کشورها از جمله کشورهای غربی نیز صورت پذیرد. البته باید در نظر داشت یکی از مشکلات اصلی سر راه مهاجرت معماران به چین، تسلط به زبان چینی است.

 

مهاجرت معماران به دبی

دبی را می توان مرکز رشد و توسعه شهری در کل منطقه خاور میانه و غرب آسیا دانست. این امارت از کشور امارات متحده عربی تا 3 دهه قبل یک بیابان لم یزرع محسوب می شد و با سرمایه گذاری فراوان و سرمایه گذاری در زیرساخت ها توانست به یکی از بهترین و توسعه یافته ترین شهرها و مراکزی اقتصادی جهان مبدل گردد. مهاجرت معماران به دبی یکی از اصلی ترین دلایل توسعه معماری و شهرسازی در این شهر بود. معماران برجسته ای از سراسر جهان به این شهر آمده و آثار بسیار زیبا و ماندگاری را از خود به یادگار گذاشتند. همچنان نیز این شهر در حال توسعه بیشتر می باشد و نرخ مهاجرت معماران به دبی همچنان بالاست.

 

مهاجرت معماران به انگلستان

طبیعتا انگلستان یکی از بهترین کشورهای دنیا از نظر ثبات اقتصادی به شمار می رود و به همین جهت بسیاری از متخصصان مشاغل مختلف ترجیح می دهند به این کشور نقل مکان کرده و با توجه به درآمد مناسب در این کشور، در انگلستان مشغول به کار شوند. در مورد معماری نیز به همین شکل است و حتی برخی انگلستان را بهترین کشور برای مهاجرت معماران می دانند. بسیاری از مشتاقان معماری نیز تحصیل در انگلیس در این رشته را برای خود بر می گزینند تا بتوانند پس از تحصیل وارد بازار کار این کشور شوند. اما مانند بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی مهاجرت معماران به انگلستان نیز پروسه سختی دارد. انگلیس نیز فقط بازار کار خود را به سوی معمارانی باز می کند که افرادی فوق العاده متخصص و با رزومه و توانایی های قوی هستند. طبیعتا برای مهاجرت معماران به انگلستان ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر با نمره بالا همچون مدرک آیلتس با نمره حداقل 7 یک الزام به حساب می آید.

 

مهاجرت معماران به سوئد

طبیعتا صنعتی ترین کشور منطقه اسکاندیناوی یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری به حساب می آید و متخصصان همه مشاغل اشتیاق زیادی برای مهاجرت کاری به سوئد دارند. مهاجرت معماران به سوئد هم نرخ بسیار بالایی دارد و همه ساله معماران زیادی از سراسر دنیا سعی می کنند با ارائه رزومه کاری و تحصیلی قوی و همچنین تقویت زبان سوئدی و ارائه مدرک این زبان، وارد بازار کار سوئد شوند. درآمد بالای معماران در این کشور که به طور میانگین 140 هزار دلار در سال است یکی از اصلی ترین دلایل بالا بودن نرخ مهاجرت معماران به سوئد است.

 

 

موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزای کار و اقامت کاری معماران و متخصصان مشاغل دیگر در کلیه کشورهای دنیا می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرموده یا فرم مشاوره را پر نمایید:

021-88662180

فرم مشاوره
اینستاگرام ماکانال ما
  • بهترین کشور برای مهاجرت مهندسان معمار
  • مهاجرت معماران به خارج از کشور
  • بهترین کشور برای مهاجرت معماران
  • مهاجرت معماران به کانادا
  • مهاجرت معماران به استرالیا
  • مهاجرت معماران به آلمان



مطالب مرتبط

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top