info@pergasvisa.com
موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

شماره ثبت 44497

ویزای استارت آپ ترکیه

در سال های گذشته بسیاری از کارآفرینان صاحب ایده در سراسر دنیا به کشورهای پیشرفته تر و با اکوسیستم کسب و کار نقل مکان کرده تا کسب و کار خود را در آن کشورها به علل مختلف راه اندازی نمایند. مناسب بودن اکوسیستم کسب و کار و شرایط راه اندازی کار در برخی کشورها خود یکی از اصلی ترین جذابیت ها برای کارآفرینان صاحب ایده است که بتوانند کسب و کار خود را در آن کشورها راه‌ اندازی نمایند. اما کشورهای پیشرفته و یا برخی از کشورهای در حال توسعه به مانند ترکیه، در حال بهبود اکوسیستم کسب و کار خود هستند و سعی دارند شرایط را به حدی جذاب کنند که کسب و کارهای استارتاپی که اغلب نیازهای بشر را با هزینه و صرف انرژی کمتر و سرعت بیشتر مرتفع می نمایند، در این کشورها راه اندازی شوند. طبیعیست که وجود کسب و کارهای مبتنی بر تکنولوژی های نوین به ویژه فناوری اطلاعات در هر کشوری از شاخصه های پیشرفت و توسعه در آن کشور می تواند محسوب گردد. به همین علت اکثر این کشورها برنامه مهاجرتی به نام ویزای استارتاپ را راه اندازی نموده اند که از این طریق به کارآفرینان صاحب ایده اقامت کشور خود را ارائه نمایند تا این افراد بدون دغدغه بتوانند در این کشورها ساکن شده و کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. ترکیه همسایه غربی کشورمان نیز که در دهه گذشته مسیر توسعه را با سرعت بسیار بالایی طی نموده است، چند سالی است به ویژه از سال ۲۰۱۷ به بعد توجهی ویژه به جذب کارآفرینان استارتاپی مبذول داشته و سعی کرده با اعطای ویزای استارت آپ ترکیه به افراد صاحب ایده؛ شرایط اقامتی مناسب نیز برای آنان فراهم نمایند.



در سال های اخیر این کشور علاوه بر ارائه ویزای استارت آپ ترکیه، با اعطای مشوق‌های مالیاتی متعددی که برای کارآفرینان استارتاپی در نظر گرفته است، موجب شده بسیاری از کارآفرینان برای انتخاب این کشور به فکر فرو روند. شاهد این موضوع آمار سال ۲۰۱۷ است که در بین کلیه کشورهای قاره اروپا در این سال بیشترین ثبت شرکت های استارتاپی به ترکیه تعلق یافته و حتی کشورهای پیشرفته ای چون فرانسه و انگلیس پس از ترکیه در رده های بعدی قرار گرفتند. البته طبیعیست ویزای استارتاپ فرانسه که در نهایت به اخذ اقامت اتحادیه اروپا منجر می شود مزیت های فراوان خاص خود را دارد و ویزای استارتاپ انگلستان نیز در نهایت به اقامت دائم این کشور پیشرفته منجر خواهد شد و ارزش بالایی دارد.

 

مزایای اخذ ویزای استارتاپ ترکیه

اول از همه باید در نظر داشت که افرادی که مشتاق اخد ویزای استارت آپ ترکیه هستند، کارآفرین به شمار می روند و برای کارآفرینان رسیدن به سود و درآمد در کسب و کارشان یک موضوع بسیار مهم و اساسی محسوب می گردد. از این رو به دنبال یک اکوسیستم کسب و کاری می گردند که در آن بروکراسی اداری زیاد و مانع کار آنان نبوده و بتوانند در آن در سریع ترین زمان ممکن به سود دهی برسند. باید در نظر داشت که کشور ترکیه در سال‌های گذشته با تصویب قوانین تسهیل کننده کسب و کار توانسته برای کارآفرین صاحب ایده یک مقصد مناسب برای راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری به حساب آید.

به طور معمول برای ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری در ثبت شرکت در اکثر کشورها از جمله ترکیه یک حداقلی از سرمایه گذاری تعیین می ‌گردد که به منظور اخذ ویزای استارتاپ معمولاً این سرمایه‌ گذاری کمتر می باشد و این از اصلی ترین مزایای اخذ ویزای استارتاپ ترکیه می باشد. همچنین به متقاضیان ویزای استارت آپ ترکیه این امکان داده می ‌شود که یک سرمایه گذار بومی در کشور ترکیه را به عنوان شریک و سرمایه ‌گذار در کسب و کارشان بهره گیرند و از وی در راه اندازی و توسعه بیزنس استفاده کنند و لازم نباشد تمام سرمایه راه اندازی کسب و کار را خودشان تامین نماید. در نهایت بعد از چند سال کسب و کار موفق در این کشور و تمدید های دو ساله  ویزا، در صورت پرداخت مالیات به دولت ترکیه، اقامت دائم به این افراد و خانواده هایشان اعطا می ‌گردد. در همین حین نیز می‌ توانند همسر و فرزندان خود را به کشور ترکیه آورده و همچنین فرصت تحصیل در ترکیه را نیز برای فرزندانشان بدست آورند که با توجه به ارزش و اعتبار بالای دانشگاههای ترکیه و رتبه های بین المللی بسیار عالی آنها، این یک فرصت استثنایی به شمار می رود.

 

شرایط اخذ اقامت کارآفرینی ترکیه

جدید ترین شرایط اخذ اقامت کارآفرینی ترکیه به مانند ویزای استارت آپ فرانسه، انگلیس، استرالیا، کانادا، و ... این است که متقاضی باید بتواند یک طرح توجیهی کارآفرینی یا بیزنس پلن قانع کننده ارائه نمایند که اداره مهاجرت و همچنین کارشناس بازرگانی این کشور را قانع نماید که کسب و کاری که در کشور ترکیه تاسیس می شود، کسب و کاری سالم و دارای منفعت برای اقتصاد این کشور می باشد و همچنین می تواند در این کشور به سرعت رشد نموده و ارزش افزوده و سود به دست آورد و در عین حال به تولید شغل در این کشور کمک کند. این موضوع دو منفعت برای کشور ترکیه خواهد داشت. اولاً با ایجاد شغل به بهبود شرایط بازار کار ترکیه کمک می ‌نماید، دوماً این شرکت ها پس از به سود رسیدن می توانند به دولت ترکیه مالیات پرداخت نمایند و درآمدهای مالیاتی این کشور نیز توسعه می یابد.

مسئله مهم در این راه نوشتن بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار است که بسیار مقوله مهمی است. اکثر کارآفرینان صاحب ایده با اینکه در زمینه کاری خود بسیار مسلط هستند اما توانایی کافی در زمینه نوشتن طرح توجیهی کسب و کار را ندارند، زیرا این کار تخصصی باید توسط یک تیم متشکل از کارشناسان مدیریت و کسب و کار، متخصصان مهندسی و رشته مربوطه، و همچنین متخصصان مسلط به قوانین مهاجرتی صورت گیرد تا برای کشور مورد نظر از جمله ترکیه کننده قانع کننده به حساب آید. موسسه مهاجرتی پرگاس پارس با سالها تجربه موفق در زمینه نگارش طرح توجیهی و بیزینس پلن و چندین پرونده موفق در این زمینه در در ترکیه و سایر کشورهای دنیا با تکیه بر دانش و تجربه تیم کارشناسان خود آماده ارائه خدمات در زمینه نگارش بیزینس پلن به هموطنان عزیز جهت اخذ ویزای استارتاپ و همچنین اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در ثبت شرکت در در کشورهای مختلف از جمله ترکیه می باشد.

 

 

موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب در دانمارک آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزا از جمله ویزای استارتاپ و اقامت دایم ترکیه می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

021-88662180

فرم مشاوره

اینستاگرام ماکانال ما

  • ویزای استارت آپ ترکیه
  • مزایای اخذ ویزای استارتاپ ترکیه
  • شرایط اخذ اقامت کارآفرینی ترکیه



مطالب مرتبط

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top