بحث ایجاد شغل در اکثر کشورهای دنیا امروزه به یکی از دغدغه های اصلی مسئولین هر کشوری تبدیل شده است. چرا که کسب و کارها و شرکت های سنتی موجود در دنیا به مانند گذشته نمی توانند مزیت های رقابتی داشته و آنچنان که به آن ها در شرایط کنونی اقتصاد نیاز است ارزش آفرینی و اشتغال زایی نمایند. به همین سبب بسیاری از کشورها در شرایط کنونی اقتصاد، اهمیت حضور کارآفرینان صاحب ایده که کسب و کارهایی ارزش آفرین و مبتنی بر تکنولوژی های روز دنیا را راه اندازی و ارائه می نمایند، به خوبی دانسته و برای حضور این افراد در کشورشان تسهیلات فراوانی قائل می شوند. اکوسیستم کسب و کار در برخی کشورها به خودی خود برای راه اندازی کسب و کارهای نوپا و مبتنی بر تکنولوژی که معمولاً صاحبان آنها دارای سرمایه چندانی هم نیستند بسیار مناسب است. اکثر کشورهای اروپایی و کشورهای مهاجرپذیر دنیا امروزه در رقابت هستند تا اکوسیستم کسب و کار خود را هر چه بیشتر برای کارآفرینان جوان و صاحب ایده جذاب بنمایند و آن ها را ترغیب کنند که بیزینس خود را در آن کشورها راه بیاندازند. حضور این افراد و کسب و کارهایشان در این کشورها مزایای فراوانی دارد که از آن جمله می توان به ایجاد شغل برای نیروی کار بومی در آن کشور، ایجاد ثروت و درآمد در آن کشور و همچنین پرداخت مالیات به دولت آن کشور اشاره نمود. یکی از تسهیلاتی که برخی از کشورها به کارآفرینان صاحب ایده ارائه می نمایند شرایط آسان اخذ اقامت از طریق ویزای استارت آپ است. کشوری چون فنلاند نیز که یکی از کشورهای منطقه اسکاندیناوی به شمار می رود، برای کارآفرینان صاحب ایده که تابعیت کشورهای خارج از اتحادیه اروپا را داشته باشند فرصت استفاده از ویزای استارت آپ فنلاند را مهیا کرده تا این افراد بتوانند از این طریق با اقامت در این کشور کسب و کار خود را نیز راه اندازی نمایند.
شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند
به طور طبیعی به مانند سایر کشورها برای اخذ ویزای استارت آپ فنلاند نیز باید طرح توجیهی کسب و کار یا همان بیزینس پلن ارائه نمود. در صورتی که بیزینس پلن ارائه شده توسط اداره مهاجرت و سازمان تجارت فنلاند بررسی و تایید گردد، موسسان و مدیران کسب و کار مورد نظر، دارای صلاحیت لازم برای اقامت و راه اندازی کسب و کار در فنلاند شناخته می شوند. شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند به این صورت است که پس از تایید شدن بیزینس پلن به کارآفرینان کسب و کار مورد نظر در ابتدا یک اقامت دو ساله اعطا می گرددتا با استفاده از آن وارد کشور فنلاند شده و بتوانند کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. از شرایط ویزای استارتاپ فنلاند این است که تیم موسس و راه اندازی کنندگان استارتاپ باید حداقل بیش از دو نفر باشند که هر یک در یکی از زمینه های مرتبط با کار تخصص و تجربه کافی داشته باشند. شرکت تجاری مورد نظر باید حتماً خلاقانه و مبتنی بر فناوری های روز دنیا بوده و همچنین ارزش آفرین باشد. ارزش آفرین بودن، بدین معناست که کسب و کار مورد نظر نیازی از انسانها را بتواند ساده تر، ارزان تر و سریع تر از کسب و کار های سنتی رفع نماید و از این طریق سوددهی بهتری هم داشته باشد. افراد موسس استارت آپ در کشور فنلاند باید بیش از ۶۰ درصد سهام شرکت تاسیس شده را در اختیار داشته باشند. از دیگر شرایط ویزای استارتاپ فنلاند این است که طرح تجاری باید برای جذب مشتری برنامه داشته و با داشتن مزیت رقابتی چشم انداز روشنی برای دستیابی به درآمد قابل توجه در بازار خود کشور فنلاند و بازار جهانی داشته باشد و از این طریق و با برنامه ای روشن و مدون بتواند به اشتغالزایی در این کشور کمک نماید. در صورتی که فرد متقاضی ویزای استارت آپ فنلاند است بهتر است در ابتدا کسب و کار خود را در کشور خود راه اندازی نموده و به سوددهی رسانده و مدارک لازم جهت اثبات داشتن درآمد و پرداخت مالیات بر درآمد به دولت کشور خود را به همراه مدارک دال بر استخدام افراد در شرکت خود به اداره مهاجرت فنلاند ارائه نماید. زیرا از این طریق شانس بیشتری برای اخذ تاییدیه در کشور فنلاند خواهد داشت. در حقیقت اگر بدین صورت عمل شود، عملی بودن کسب و کار به خوبی اثبات می گردد و باید در بیزینس پلن به خوبی بر اساس شرایط بازار در کشور فنلاند، تبیین گردد که چگونه در بازار آن کشور نیز این طرح قابل تطابق است.
طبیعی است که مهم ترین و کلیدی ترین بخش در فرآیند اخذ ویزای استارت آپ فنلاند و سایر کشورها همان ارائه بیزینس پلن مناسب جهت اخذ تاییدیه است. زیرا افرادی که موسسان استارتاپ ها و کسب و کارهای دانش بنیان هستند هر چقدر در زمینه کاری خود متخصص باشند لزوماً در نگارش طرح توجیهی و بیزینس پلن تخصص کافی را ندارند از این رو این مورد باید به یک گروه متخصص که سالها تجربه در زمینه نوشتن بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار دارد سپرده شود تا در پایان نتیجه مطلوب حاصل گردد موسسه پرگاس پارس با تکیه بر تجربه و دانش تیم متخصصان خود که در زمینه های فناوری و مهاجرت و غیره دارای تخصص های کافی می باشند و با تکیه بر سالها تجربه موفق در اخذ ویزای استارتاپ فنلاند و سایر کشورهای دنیا برای متقاضیان آماده ارائه خدمات صفر تا صدی به هم وطنان عزیز که مشتاق اخذ ویزای استارت آپ فنلاند هستند می باشد.
پس از تایید بیزینس پلن؛ متقاضیان باید در کشور فنلاند حاضر شده و برای اخذ اقامت درخواست دهند و همچنین به ثبت شرکت در این کشور اقدام نمایند. اکوسیستم کسب و کار در کشور فنلاند برای مدیران استارتاپ ها مشوق های دیگری نیز ارائه نموده است، به عنوان مثال طرح تامین مالی تمپو سازمان تجارت فنلاند برای تامین سرمایه اولیه به سرمایه گذاران و کارآفرینان صاحب ایده کمک های فراوانی نموده و در طرح های آنان سرمایه گذاری می نماید. به طور معمول این سرمایه گذاری در اکثر طرح های مبتنی بر تکنولوژی حداقل ۳۰ هزار یورو می باشد. همچنین متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ فنلاند می توانند در این کشور با سرمایه گذاران مختلف مذاکره کرده و یک شریک فنلاندی نیز برای شرکت خود بیابند و از سرمایه وی در رشد توسعه کسب و کارشان استفاده نماید.
مزایای اخذ اقامت فنلاند از طریق کارآفرینی
به طور کلی زندگی در کشورهای منطقه اسکاندیناوی به علت رفاه اجتماعی بالا و ارامش مثال زدنی مردم در این کشورها، فرصتی بسیار عالی به شمار می رود و همین موضوع به خودی خود یکی از اصلی ترین مزایای اخذ ویزای استارت آپ فنلاند به شمار می رود. زیرا این افراد از طریق ویزای استارت آپ با کمترین سرمایه گذاری لازم و با سهل ترین و سریعترین شکل ممکن هم می توانند در ابتدا با یک اقامت دو ساله در کشور فنلاند استقرار پیدا کرده و و سپس این ویزا را در صورتی که شرکت آنان سود ده باشد و به دولت این کشور مالیات پرداخت نمایند و به اشتغالزایی در این کشور کمک کرده باشد، تمدید نمایند. طبق قوانین اروپا پس از چند دوره تمدید این اقامت کاری، و در پایان سال پنجم اقامت در این کشور، فرد مورد نظر و خانواده وی می توانند شایسته اخذ اقامت دائم فنلاند و اقامت دایم اروپا شناخته شوند. یکی دیگر از مزایای اخذ اقامت فنلاند از طریق کارآفرینی این است که با ثبت شرکت در این کشور متقاضیان می توانند به راحتی از مزایای تجارت در اروپا بهره مند شده و و کسب و کار پر سودی را برای خود رقم بزنند. همچنین از دیگر مزایای اخذ اقامت فنلاند از طریق کارآفرینی این است که در اکوسیستم کسب و کار این کشور فرصت رشد به خوبی فراهم است و همچنین این افراد میتوانند از کمک های مالی و همچنین سرمایه گذاری بانکها و سرمایه گذاران خصوصی در این کشور نیز بهره مند گردند، تا کسب و کار خود را به سطح مورد نظر برساند. کشور فنلاند از همین طریق سعی کرده گزینه ای جذاب تر از سایر کشورها برای کارآفرینان به حساب آید و آنان این کشور را برای اخذ اقامت و راه اندازی کسب و کار خود انتخاب نمایند. امکان حضور همسر و فرزندان کارآفرینان کسب و کارهای استارتاپی در کشور فنلاند نیز دیگر مورد از مزایای اخذ اقامت فنلاند از طریق کارآفرینی است متقاضیان می توانند از این طریق همراه با خانواده در یک کشور آرام اروپایی با سطح رفاه بالا مقیم شده و همچنین فرزندانشان امکان تحصیل در فنلاند را بیابند. باید در نظر داشت که دانشگاههای فنلانداز جمله دانشگاه آلتو از نظر ارزش اعتبار بین المللی شراییط بسیار ممتازی دارند و فرصت تحصیل در دانشگاههای این کشور خود می تواند یک مزیت بسیار قابل توجه برای این عزیزان و خانواده هایشان به شمار رود.
موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب در دانمارک آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزا از جمله ویزای استارتاپ و اقامت دایم فنلاند می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
021-88662180

