شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک
اصلی ترین مورد از شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک، ارائه یک بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار نوآورانه است؛ که بتواند کارشناسان کسب و کار در سازمان تجارت و اداره مهاجرت این کشور را متقاعد کند که کسب و کار وی در این کشور می تواند به صورتی کاملا قانونی و سالم و با فناوری و روش های نوین به درآمد رسیده و در این کشور اشتغالزایی نماید و به اقتصاد این کشور نیز خدمت نماید. از این رو بررسی طرح توجیهی کسب و کار با دقت و سختگیری فراوانی صورت می گیرد و نوشتن طرح توجیهی بدون داشتن تخصص در این زمینه نمی تواند متقاضیان را به موفقیت برساند. مفتخریم خدمتتان عرض کنیم که موسسه پرگاس پارس با تکیه بر تجربه و تخصص تیم کاردان خود و با تجربه چندین مورد موفق، آماده نگارش بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار جهت ارائه به سفارت و اداره مهاجرت دانمارک و همچنین سایر کشورهای ارائه دهنده ویزای استارت آپ و اقامت سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت می باشد.
میزان نوآوری و بهره مندی از فناوری و روش های نوین در کسب و کار، جذابی کسب و کار برای بازار هدف، میزان توانایی ها و تخصص فردی اعضای تیم، مناسب بودن استارت آپ برای اکوسیستم کشور دانمارک، و میزان پتانسیل رشد و درآمد زایی و ارزش آفرینی از مواردی است که کسب و کاری را برای پذیرفته شدن در کشور دانمارک جذاب می کند.
دیگر مورد از شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک، داشتن تمکن مالی کافی برای سال اول اقامت خود و خانواده در کشور دانمارک است. زیرا در سال اول معمولا فقط باید کسب و کار را راه اندازی نمود و به درآمد خاصی نمی رسد. از این رو باید متقاضی ویزای استارتاپ دانمارک تمکن مالی کافی داشته باشد تا در این مدت از عهده هزینه های زندگی خود و خانواده اش در دانمارک بر بیاید.
میزان تمکن مالی لازم برای خود متقاضی ویزای استارتاپ دانمارک حدود 137 هزار کرون دانمارک، برای متقاضی به همراه همسر وی حدود 274 هزار کرون دانمارک، برای متقاضی به همراه فرزندانش و بدون همسرش حدود 182 هزار کرون دانمارک، و برای متقاضی به همراه همسر و فرزندان وی مجموعا حدود 319 هزار کرون دانمارک می باشد.
از دیگر شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک می توان به محدودیت تعداد اعضای شرکت استارتاپی اشاره کرد که این ویزا نهایتا برای 3 نفر به ازای هر شرکت استارتاپی صادر می شود. البته پس از تایید بیزینس پلن کسب و کار استارتاپی توسط کارشناسان دانمارکی، هر یک از اعضا باید به صورت جداگانه درخواست مجوز کار و اقامت دهند.
همچنین برای بهره مندی از ویزای استارتاپ دانمارک، متقاضی می بایست شهروند و یا ساکن کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباشد، سوء سابقه نداشته باشد، سابقه کار مفید و مرتبط با موضوع طرح توجیهی کسب و کار مورد نظر داشته و سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار بر اساس طرح توجیهی مورد نظر که مورد تایید شورای بررسی در کشور دانمارک قرار گرفته را نیز داشته باشد.
اما باید در نظر داشت که مالیات ها در حالت عادی در این کشور 56 درصد است که می تواند تا 70 درصد هم بالا رود. از این رو کارآفرینان شرکت های استارتاپی چندان ترجیح نمی دهند دانمارک را به عنوان مقصد مهاجرت خود برگزینند و چنین مالیات های سنگینی را به دولت این کشور بپردازند. همچین برعکس بسیاری از کشورهای ارائه دهنده برنامه ویزای استارتاپ، در دانمارک تمام سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار استارتاپی باید توسط خود کارفرما تامین شود. از این رو می توان گزینه های بهتری از جمله ویزای استارتاپ کانادا، استرالیا و فنلاند را به این عزیزان پیشنهاد کرد که شرایط بسیار سهل تری را پیش روی این عزیزان قرار می دهد.